Jo, du har kommit rätt!

Vi är stolta att kunna presentera nya sparbankenoresund.se! Förutom att sajten nu fungerar lika bra på surfplattan och i mobilen som på datorn, så är målet att det ska bli lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Inloggningsknappen till Internetbanken hittar du som vanligt högst upp till höger om du surfar via dator. Surfar du via mobil eller surfplatta hittar du inloggningen i menyn uppe till vänster.

Den skånska bankkartan ritas om

Sveriges största sparbank bildas när delar av Sparbanken Öresund tillsammans med Färs & Frosta Sparbank och Sparbanken 1826 bildar Sparbanken Skåne. Samtidigt går en del av våra kontor över till Swedbank. 

Bild

Bli kontantfri

Det finns många fördelar med att minska användandet av kontanter. Prova att klara dig utan kontanter en månad, och var med och tävla om teaterbiljetter!

Bild

Vi hjälper dig med finansieringen

Behöver ditt företag nya maskiner, datorer eller fordon? Med leasing eller avbetalning kan ditt företag investera utan att binda kapital.

Bild

Upptäck Investeringssparkonto

Ett lätt sätt att köpa och sälja aktier, fonder och andra värdepapper. Välj själv om du vill månadsspara eller göra engångsinsättningar.

Köpa något nytt eller lösa dyra lån?

Privatlån Värde är ett särskilt förmånligt lån för dig som har något av våra Värdepaket.

Snabbt lånelöfte

En bostadsaffär kan vara den största affären i ditt liv. Ett lånelöfte ger dig ett försprång vid en visning eller en eventuell budgivning.