Bild

Viktigt om BankID på fil

BankID på fil har uppgraderats. För att logga in i Internetbanken kan du behöva ladda ner den senaste versionen av BankID säkerhetsprogram samt göra några inställningar i din webbläsare. Har du ett Mobilt BankID? Då kan du logga in som vanligt, utan att göra några inställningar.

Bild

Nu skyltar vi om

Under okt-nov skyltar vi om våra kontor till Swedbank. Vi kommer att finnas kvar på alla de orter där vi finns idag, men några av våra kontor byter lokaler. Våra duktiga rådgivare finns förstås kvar som tidigare. 

Bild

Budget 2015

Den nya regeringen har nu presenterat sin budget för 2015. Vinnarna är ensamstående med underhållsstöd och pensionärer, medan många löntagare får skattehöjningar.

Till dig som nu är kund i Sparbanken Skåne

Är du kund på något av kontoren i Eslöv, Kävlinge, Lund, Löddeköpinge, Södra Sandby, Staffanstorp eller Veberöd? Då är du nu kund i Sparbanken Skåne. Öppettider med mera hittar du på Sparbanken Skånes webbplats.

Bild

Läge för en livsbesiktning?

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. En dag hamnar man i en situation man inte trodde fanns. Förbered dig genom en kostnadsfri Livsbesiktning hos vår samarbetspartner Juristbyrån. 

Bild

Snabbaste vägen till personlig service

Kundcenter Privat är den snabbaste och smidigaste vägen för att få personlig service. Du kan få hjälp med i stort sett samma saker som på våra kontor.